اگر در دنیای گرافیک حتی چند روزی پرسه زده باشید و یا فقط یکسری توشه از برنامه های بازنویسی متن همچون Microsoft Word به کارگیری کرده باشید سوای شک میدانید که طراحی کارت ویزیت فونت و گونه های آن بخش جدا نشدنی از شاکله این برنامه ها هستند، خیر تنها این برنامه ها که به طور کلی هرکجایی که دعوا نوشتار به چهره دیجیتال در قالب تایپ مطرح میشود فونت و ویژگیهای ظاهری آن حساس ترین مسئله مسئله دقت است . در دنیای گرافیک نوشته های اثرها گرافیکی ، متن ها روزنامه ها ، پوستر ها ، بروشور ها ، کاتالوگ ها و… . شامل متن های کوچک و بزرگ با فونت های متعدد میباشند و چه بسا فونت ها بعضاً خودشان را در قالب یک لوگو به نمایش می گذارند و تبدیل میگردند به تایپوگرافی اما این جمله به این مفهوم نمیباشد که تایپوگرافی نوشته ساده یک واژه و کلمه با یک فونت می باشد خیر اما در خیلی موراد لوگو تایپ ها ماهیت تغییر تحول شکل یافته یه فونت مرسوم هستند .
مورد حیاتی این اینفوگرافیک پیرامون تفاوت فونت سریف و سنس سریف است . قطعاً شما توشه ها و بار ها با این دو مدل فونت روبهرو شده اید و در مکان های متعدد از آن ها استفاده کرده اید بدون این که بدانید هر کدام چه ویژگی دارا هستند و مناسب برای به کارگیری در چه فضایی میباشند .
قبلی
از اینکه به مطالعه این اینفوگرافیک بپردازید به این دو سؤال در ذهن خویش پاسخ دهید که :
آیا
می دانید چرا فونت یکان یا فونت جمهوری اسلامی ایران سنس در در میان اینترنت وبسایت های پارسی زبان زیاد پرکاربرد میباشد تا جایی که وب سایت معروفی همچون دیجی مال از آن استفاده میبرد ؟
آیا
میدانید چرا در کتاب ها و مجلات اکثراً از فونت نازنین و یا فونت ZAR به کار گیری می شود ؟
سنس
در برابر سریف : فونت
سنس اندر
احوالات شرایط فونت پارسی : اصولا گرافیست ها و هنرمندان فرنگی فعالیت حرفه ای و دوچندان متنوعی در ساخت فونت ها داراهستند و در هر گروه از آن نمونه های مضاعف دوچندان و متنوعی طراحی و ساخت کردهاند البته متأسفانه در لهجه فارسی و یا بقیه لهجه ها فونت های رشته ای و با کیفیت به ندرت پیدا می شوند ، اما در سال های اخیر در دنیای فونت فارسی تحولات اکثری صورت داده میباشد و با همیاری هنرمندان برجسته مرزوبوم ، ارگان های دولتی و اشخاص بامسئولیت اقداماتی در جهت بهبود و پرورش ساختار یافته و حرفه ای فونت فارسی شکل گرفته میباشد که قابل تقدیر می باشد .
در این در بین وب تارنما های نیکی نیز بر روی عمل آمده که در توسعه و گسترش این تکان ستودنی فعالیت مینمایند به عنوان مثال در مسئله جستجو و گزینش فونت پارسی fontyab .com مرجعی میباشد که بسیاری از فونت ها را گرد آوری کرده و برای هر فونت پیش نمایش نوشتاری آن فونت را قرار داده تا کاربران بتوانند با مشاهده شکل ظاهری آن فونت با اعتنا به نیاز خود آن را تعیین و دانلود کنند . چه بسا در قسمت فروشگاهی این سایت پکیج هایی از مجموع فونت عربی ، فونت انگلیسی پرکاربرد و کلکسیون فونت های پارسی جان دار در اینترنت سایت فونت یاب عده آوری گردیده تا یوزرها بتوان این گروه فونت های با کیفیت را به طور یکجا خریداری و استفاده کنند .
فونتفونت
انگلیسیفونت جمهوری اسلامی ایران سنسفونت فارسیفونت فارسی جدیدفونت های فارسی